7 Solitaire er et kortspil, der spilles med et sæt kort. Spilleren skal af med alle kortene fra bordet.

Spillet spilles i to faser:

Fase 1: I denne fase skal spillerne kassere alle kortene fra deres hænder og bordet.

Fase 2: Den spiller, der går ud først, vinder spillet og får et point.

7 Solitaire er et vanedannende kortspil, der kan spilles af alle.

2. Spider Solitaire

Spider Solitaire er et kortspil, hvor spilleren deler kort fra et blandet spil i otte bunker.

Målet med spillet er at bygge otte stakke kort, der hver starter med et es, derefter en konge og så videre. Spilleren kan flytte kort inden for hver bunke og mellem bunker efter ønske.

3. Klondike Solitaire

Klondike Solitaire er et spil, der spilles med et sæt kort. Det spilles med et enkelt spil med 52 kort, og formålet med spillet er at flytte alle kortene til de fire bunker i øverste højre hjørne.

Du kan læse meget mere om 7 kabale her.

Spilleren starter med at give syv kort med billedsiden opad for at danne et tableau eller layout foran sig. De resterende kort stables med forsiden nedad i en bunke på deres venstre side. Spilleren vender et kort fra denne bunke ad gangen og placerer det på enten:

Den første ledige plads i en af fire stakke i øverste højre hjørne

Et mellemrum i en hvilken som helst anden tableau-bunke, hvis den kan placeres der uden at forstyrre eller blotlægge andre kort

Den sidste ledige plads i enhver anden tableau-bunke, hvis den kan placeres der uden at forstyrre eller blotlægge noget andet kort

Den første ledige plads på den nederste række, hvis den kan placeres der uden at forstyrre eller blotlægge noget andet kort

5. Gratis Cell Solitaire

Cell Solitaire er et kortspil, der spilles med et sæt spillekort. Det er en variant af kabalespillet, som spilles med et sæt kort. I dette spil forsøger spillerne at fjerne alle kortene fra tableauet ved at placere dem i faldende rækkefølge, startende fra konge til es.

Formålet med dette spil er at placere alle kortene i faldende rækkefølge (Es til Konge) på de fire stakke øverst på skærmen. Kort kan placeres på stakke enten ved at klikke på en tom stak eller ved at trække og slippe et kort på en eksisterende stak. Når du trækker og slipper, vil du være i stand til at se, hvilke kort der er tilgængelige på den stak, før du beslutter dig for, hvor den skal placeres.