World Pee-Wee Football Championship kommer til din by! Turneringen, som afholdes i USA for første gang, finder sted på ESPN Wide World of Sports Complex i Orlando, FL fra den 3.-7. januar 2019.

Den vidunderlige verden af Pee-Wee fodbold

Mange kender Pee-Wee fodbold som en ungdomssport for børn i alderen 7 til 12. Men der er meget mere i det end det.

Pee-wee fodbold er en ungdomssport for børn i alderen 7 til 12. Det er en lille version af spillet for børn, der stadig lærer spillets regler og færdigheder. Det spilles ofte på mindre baner og med mindre kontakt end i traditionelle fodboldkampe, men med den samme spænding og intensitet!

Spillet spilles normalt på mindre felter og med mindre kontakt end i traditionelle spil, men der er den samme spænding og intensitet!

Hvad er verdensmesterskabet i Pee-Wee fodbold?

Pee-Wee Football World Cup er en international ungdomsfodboldturnering arrangeret af International Federation of American Football.

Turneringen er for børn mellem 7 og 14 år. Arrangementet afholdes hvert andet år, hvor den næste skal finde sted i 2020. Det første Pee Wee World Cup blev afholdt i 1976 og har været vært i mange forskellige lande siden da.

En hurtig guide til, hvordan man spiller Pee Wee fodbold!

Pee Wee Football er en form for amerikansk fodbold for børn mellem 7 og 13. Den spilles med meget mindre kontakt end det almindelige spil.

Spillet spilles på et mindre felt med færre spillere, og der er ingen kickoffs eller punts.

Bolden kan sendes eller sparkes, men den kan ikke køres med hænderne. Der er ingen fremadrettede afleveringer tilladt i Pee Wee Football.

Der er to hold på elleve spillere hver, inklusive en quarterback og andre positioner såsom running back, wide receiver, tight end og defensiv back.

Hvem er deltagerne i verdensmesterskabet?

Deltagerne i World Cup er de hold, der konkurrerer i turneringen. Der er 32 hold, der kvalificerer sig til VM, og de er inddelt i 8 grupper på hver 4 hold. De 8 grupper af 4 hold spiller mod hinanden én gang, hvor de to bedste fra hver gruppe går videre til næste runde.

Dette er en liste over alle kvalificerede lande til dette års FIFA World Cup:

1) Rusland

2) Saudi-Arabien

3) Egypten

4) Marokko

5) Iran

6) Nigeria

7) Portugal

8) Uruguay

Hvad er formatet for verdensmesterskabet?

Dette afsnit handler om formatet for VM.

FIFA World Cup er en international fodboldturnering, der konkurreres af senior herrelandsholdene af medlemmerne af FIFA.

2018-udgaven vil blive spillet i Rusland fra 14. juni til 15. juli 2018, efter at landet blev tildelt værtsrettighederne den 2. december 2010.

Læs flere fodboldnyheder.