Hemmeligheden bag perfekte chokolade julesmåkager er at bruge mørk chokolade.

Kakao i mørk chokolade er mere smagfuld end mælk eller hvid chokolade. Den rige, dekadente smag af mørk chokolade vil få dine cookies til at smage som en million dollars!

Hurtig og nem opskrift på lækre hjemmelavede julesmåkager

Det er juletid, og alle har travlt med at forberede højtiden. Den bedste måde at gøre julesæsonen mindeværdig på er ved at bage lækre småkager med dine kære.

I denne artikel vil vi dele en hurtig og nem opskrift på lækre hjemmelavede julesmåkager med chokolade.

Hvad du skal bruge til opskriften

Dette afsnit vil give dig ingredienserne og instruktionerne til at lave disse lækre chokolade julesmåkager.

Ingredienser:

-1/2 kop smør, blødgjort

-1 kop sukker

-1 æg

-2 spsk mælk

-3/4 kop mel

-1 tsk bagepulver

-1/4 tsk salt

-3 spsk kakaopulver (usødet)

Instruktioner:

Sådan laver du dejen

Denne opskrift er til en klassisk julesmåkage, der er en fast bestanddel i mange husholdninger. Denne småkage er lavet af en dej, der er lavet af mel, smør, sukker og æg. Herefter rulles dejen ud i forme og bages i ovnen.

Opskriften starter med at fløde smør og sukker sammen til de er lyse og luftige. Derefter tilsættes æg til blandingen et ad gangen, indtil de er helt indarbejdet. Dernæst tilsættes vaniljeekstrakt til blandingen med lidt salt, så det ikke bliver for sødt. Til sidst blandes mel og bagepulver i dejen, indtil den samler sig i en kugleagtig konsistens, inden den rulles ud på bagepapir eller beklædte bageplader.

Hvad skal man gøre med Leftover Cookie Dough

Træt af at bage og vil gøre noget anderledes med den resterende småkagedej? Prøv disse opskrifter!

1. Chokoladedyppet kagedej:

– Smelt chokolade i mikrobølgeovn eller på komfur

– Dyp hver småkage halvvejs i smeltet chokolade

– Læg på vokspapir for at køle af

2. Chokolade Pebermynte Cookies:

– Tilføj pebermynteekstrakt, madfarve og knust slikrør til dejen, før du bager for et festligt twist på dine yndlingssmåkager!

Konklusion & opskriftsvariationer!

Opskriftsvariationer på chokoladejulekager

Det bedste ved disse chokolade julesmåkager er, at de er så nemme at lave. Opskriften er også meget fleksibel, da du kan tilføje forskellige ingredienser og smagsvarianter, der passer til din smag.

Hvordan laver man en chokoladeganache?

Ganache er en fransk betegnelse for en blanding af chokolade og fløde. Chokoladen kan være mørk, mælk eller hvid. Den bruges som fyld til chokolade, kager og kager.

For at lave denne ganache skal du smelte chokoladen over en dobbelt kedel og derefter tilføje fløden til den og blande, indtil den bliver glat.

Du kan tilføje lidt vaniljeekstrakt, hvis du vil give det lidt ekstra smag.